·

·

dimecres, 9 de desembre del 2015

Fem net a l'Ajuntament. Calen canvis organitzatius en profunditat

Després de la decisió que divendres passat va prendre l'Ajuntament de Sabadell de suspendre el procés del concurs públic de personal subaltern, cal dir que el fet és molt greu, molt greu!
I tal qual ho varem manifestar a la reunió del mateix divendres amb el responsable de RRHH. Molt greu!

Tal com se'ns diu a la nota de premsa que va fer pública l'Ajuntament, la primera prova constava de dues parts (com moltes altres proves que s'han fet a l'Ajuntament) un exercici psicotècnic i un supòsit pràctic i, sembla ser, que és en aquesta segona part de la prova on s'han detectat dos casos de possibles irregularitats en el procés per coincidència de les respostes amb els criteris avaluadors del tribunal.

Com a sindicat, el primer que varem manifestar és que calia fer una investigació per aclarir els fets, situació que coincidia amb el que ens varen exposar per part de RRHH. Cal que aquesta investigació és faci amb total seriositat i portat-la fins al final per aclarir totalment els fets produïts i el com i el perquè s'han produït. I haurà de ser la pròpia investigació i dins del marc del Pla d'Integritat on l'Ajuntament caldrà que prengui les decisions profundes en el si de l'estructura organitzativa de l'Ajuntament, perquè aquest fets, tant greus, no es tornin a produir mai més.

I si al final és demostra que ha hagut filtracions, CCOO demanarà responsabilitats.

És el moment de renovar, és el moment de ser més transparents i que fets com aquests no és tornin a repetir mai més!!

Secció Sindical de CCOO. Ajuntament de Sabadell