·

·

dijous, 26 de novembre del 2015

NO a les modificacions Plantilla i RRLL 2015

CCOO dona un "No tranquil" a la proposta de Modificacions de la plantilla municipal

L’equip de govern portarà a aprovació al proper Ple Municipal una modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball 2015.

CCOO ja ha manifestat a la taula de negociació que no estem d’acord amb aquestes modificacions i que bàsicament són les que us detallem a continuació:

Modificacions Relacions de Treball 2015
Per què diem “NO”?
  • Perquè no s’aborda el problema de fons de l’actual plantilla que és desarticular el bustisme que encara hi ha a l’estructura municipal. Fent que es dupliquin, al nostre entendre, més comandaments.
  • Perquè continua sent excessius tant els sous dels càrrecs de lliure designació com també el nombre. Com podreu comprovar, no ho diem ara, sinó des de fa molt de temps i nosaltres, mani qui mani, continuem mantenint el mateix criteri [llegit CocoHolmes-5
  • Perquè tampoc s’ha creat un organigrama municipal que tingui relació amb l’actual cartipàs municipal, ni amb el programa de govern que han pactat.
  • Perquè continua havent un excés de caps de secció, caps de departament, caps d’unitat, caps de programa, caps d’administració, caps de negociat tècnic, responsables tècnic, coordinadors de districte... caps i més caps amb sous gens ni mica austers.
  • Perquè és un organigrama municipal creat a la imatge de l’anterior alcalde i equip de govern.
I per què diem “tranquil?
  • Perquè ho som per naturalesa. La gent de comissions obreres som gent tranquil·la i pacient.
  • Perquè estem segurs que quan s’hagi d’aprovar la futura plantilla municipal, a començaments d’any, tots aquest temes que sempre hem exposat ja estaran resolts.
I sinó “tranquils” que farem que altres es posin nerviosos.

Secció Sindical de CCOO. Ajuntament de Sabadell