·

·

dimecres, 27 de febrer del 2013

Resolució de la Secció Sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell de 27 de febrer de 2013

Davant la situació generada a Sabadell i al nostre Ajuntament, el plenari d'afiliats i afiliades de la secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell aprova la següent resolució:

Primer. Demanem que els imputats en la presumpta xarxa de corrupció del cas Mercuri dimiteixin dels seus càrrecs. Concretament els càrrecs eventuals, els quals sols tenen funcions d'assessorament segons marca la llei. Tant sols així podrem garantir el bon funcionament de la institució i recuperar la confiança en els nostres caps.

Segon. Que els funcionaris de carrera imputats siguin apartats de les seves funcions, com s’ha fet en altres ocasions amb funcionaris imputats per altres raons. No entenem com existeix aquesta diferència de tracte que nosaltres qualifiquem de privilegi.

Tercer. Que s’obrin expedients informatius per a tots aquells funcionaris/es i treballadors/es públics que estiguin involucrats en el sumari del cas. Malgrat no estar imputats cal saber si s’han extralimitat en les seves funcions i prendre les mesures que es considerin més adients.

Quart. Volem una transparència real i no formal en la gestió municipal per no malmetre més la credibilitat de les institucions públiques i el seu col·lectiu de treballadores i treballadors.

Cinquè. Tolerància zero amb la corrupció i els corruptes a tots els nivells.

Sisè. Després de la denúncia del conveni per part de l’Ajuntament de Sabadell encara no hi hagut cap reunió de negociació per arribar a un nou acord. El nostre conveni està prorrogat, per tant s’han de fer efectius en el primer trimestre d'aquests any 2013 el pagament de la Paga d'Assistència i dels Ajuts Socials corresponents a l’exercici 2012.

Setè. Constatem la voluntat de la direcció de Recursos Humans d'anar laminant els acords i pactes en diferents matèries que hi ha en el conveni vigent, aprofitant l’actual situació de paràlisis política en el nostre Ajuntament. Un exemple seria la proposta de permisos i llicències, així com l’aplicació dels acords de calendaris i horaris que des de Recursos Humans se'ns fa.

Vuitè. Per aquesta raó no volem que la presumpta corrupció que estem patint en el nostre Ajuntament repercuteixi en els nostres drets i es traslladi en més acomiadaments, retallades de sou i pèrdua de drets laborals i socials. Mobilitzant-nos un cop més en cas que no hi hagi una resposta positiva a les nostres demandes.

PROU RETALLADES!!! RETALLEM LA CORRUPCIÓ!!!


:::::::::::::::::::::::::::::::
Secció Sindical CCOO | 27 de febrer de 2013